Tampens all-service

Hejsan och varmt välkomna. Idag skriver jag till er som har haft frågor och funderingar på det här med trädfällningar. Jag är glad att ni vänder er till mig, men så har jag ju också skrivit här i bloggen om hur jag fick hjälp med en trädfällning i Hallstavik. Även om det nu var ett år sedan jag skrev, så är det här någonting som tydligen många minns, och nu är det flera av er som begärt att få ta del av mina råd och erfarenheter. Självklart vill jag hjälpa er! Jag vände mig till experterna på Tampens all-service! 

 

Tampens all-service är ett företag som hjälper till med trädfällningar i Hallstavik, Norrtälje och Östhammar. De har hjälpt många med att fälla träd, och de har all kunskap, erfarenhet, och nödvändig utrustning för att kunna fälla träden på ett säkert sätt. Hit ska ni alltså vända er när ni behöver hjälp med trädfällning i Hallstavik eller på de andra platser där de hjälper till. Nu är det inte bara trädfällningar de hjälper till med. Jag tyckte det var lika bra att låta Tampens all-service få ta bort den stubbe som så att säga blev restprodukten av det nedsågade trädet. Jag ville inte ha problem med att robotgräsklipparen skulle köra emot eller kanske till och med fastna i stubben, så de utförde en stubbfräsning också. Det blir ju alltid en del restmaterial när träd och stubbar tas bort, men detta tar Tampens all-service hand om och fraktar bort. Jag tror nog att detta var svar på era frågor. Är det något jag kanske glömde att ta upp? Vet ni vad, gå in på deras hemsida om ni önskar ytterligare information, eller ring till någon på det här företaget. Lycka till nu med er trädfällning i Hallstavik med omnejd.