Blommor och buketter i Huddinge

Jag hade väldigt gärna jobbat som florist, om det inte vore för att jag jobbar som sjuksköterska på Huddinge Sjukhus. Jag tänker ibland när anhöriga och patienter bara klagar och är missnöjda, att det vore trevligare att arbeta med blommor, för de är i alla fall tysta! Men jag älskar mitt jobb ändå, för det mesta, och blommor har blivit en slags fritidssysselsättning, men även avkoppling och återhämtning för mig. Jag tycker mycket om en specifik blomsterbutik i Huddinge som heter RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design.  

 

Jag älskar att pynta och ha det fint hemma i lägenheten i Flemingsberg. Jag tycker att den yttre miljön är lite betongliknande och opersonlig, men av den sterila yttermiljön märks verkligen ingenting när man kliver över tröskeln till min lägenhet. Jag har köpt många fina krukväxter, och ibland slår jag till på en bukett blommor, så hela lägenheten har blivit en verkligt härlig plats att vara i, och när jag är hemma känner jag verkligen att jag kan slappna av. Blommorna betyder mycket för mig, liksom denna härliga blomsterbutik i Huddinge. Jag tänkte att jag ville berätta för er om Lilla Blomsterhörnan Flower & Design, för det här är en butik som är väl värt ett besök. Jag skulle till och med rekommendera er som söker en blomsterbutik i Tumba eller Norsborg, att ta er hit istället, för i denna butik finns det ett stort sortiment som det kan vara värt att åka en bit med buss eller tunnelbana för! Det finns alltid flera tillfällen i livet, till vardag, sorg eller fest, som det kan vara fint att besöka just denna blomsterbutik i Huddinge för! Nu ska jag inte uppehålla er längre med just det här. Jag tänkte att jag i mitt kommande inlägg skulle ge er mitt bästa recept på en rulltårta. Kom in och läs om ni vill baka något gott, kanske redan ikväll!